Aanmelding

Nadat uw huisarts (of andere verwijzer) een verwijzing via zorgdomein heeft verstuurd kunt u contact opnemen voor een telefonische screening.
Als u voorkeur heeft voor een psycholoog kunt u contact opnemen tijdens het spreekuur van de betreffende psycholoog.
Heeft u geen voorkeur dan kunt u met een verwijzing voor de BGGZ bellen op alle spreekuren. Voor een verwijzing naar de SGGZ kunt u dan bellen op donderdag en vrijdag.

Pieter Schoneveld is 22 april t/m 17 mei afwezig op de spreekuren
Angela Bakker is 25 april t/m 6 mei afwezig op de spreekuren


– Maandag: 13-15-13.45 uur; Esther Menkveld, verwijzing basis ggz
– Dinsdag: 13.15-13.45 uur: Angela Bakker, verwijzing basis ggz
– Donderdag: 13-15-13.45 uur, Sonja Fransman, verwijzing basis en sggz
– Vrijdag: 13.15-13.45 uur, Pieter Schoneveld, verwijzing basis en sgg

Via: 06- 23 92 66 74

Tijdens de telefonische screening (ca 10-15 min) wordt u gevraagd kort te vertellen wat uw probleem is en welke hulp u wilt. U kunt aangeven wat uw voorkeur is qua behandelaar of behandeling. Het betreft geen intake maar een inschatting of u aan het juiste adres bent, welke hulp u nodig heeft (basis of gespecialiseerde ggz) en welke soort behandeling en behandelaar bij u past.

Als dat zo is, plaatsen wij u op de wachtlijst voor intake. Als u wordt geplaatst op de wachtlijst voor intake, is de verwijzer in de tussenliggende tijd, nog steeds de aangewezen persoon die u zal helpen bij toename van klachten. Als de wachtlijst te lang is, adviseren wij u elders hulp te zoeken of wachtlijstbemiddeling via u zorgverzekeraar in te schakelen.